canadagoosetilbud

Ifølge den korrigerende handlingsplan forventes distriktets rådgivere at gennemføre gennemgang af transkripterne af studerende, der overførte canada goose jakke garanti fra Mexico inden 2013, da politikken var i indflydelse.Når rådgiverne er færdige, skal de sikre sig, at den studerende er placeret på det rigtige niveau, siger Reza.

Administratorer vil også deltage i uddannelse for ansvarlig bevidsthed næste måned.Andre foranstaltninger træffes også for at sikre, at elever fra andre lande bliverhttp://canadagoosetilbud.nu/ placeret på det rette niveau, siger Reza.”Vi har identificeret en leverandør, der ville evaluere andre transkripsier end Mexico,” sagde Reza. “Da distriktet har elever med mere end canadagoosetilbud16 primære sprog bortset fra engelsk og spansk som tyrkisk, tysk, japansk, mandarin og alle de forskellige dialekter i Kina. Distrikterne søger at opfylde dette behov.”

 

 

Den regionale snydskandale blev først unraveled i El Paso Independent School District under tidligere superintendent Lorenzo Garca.Under Garca blev administratorer instrueret til at fremme elever til ellevte klasse eller holde dem i niende klasse canada goose jakke grøn i et forsøg på at forhindre studerende, der var begrænsede engelskdygtige og andre subpopulationer, fra at tage statens standardiserede test.Garca blev dømt til 3 1/2 år i føderalt fængsel for hans deltagelse i ordningen og til at lede en 450.000 dollar ingen bud kontrakt billig canada goose jakke herre til en elsker. Fængselspræsidium.